dinsdag 15 oktober 2019

Van Dromen naar Doen

We hebben allemaal wel onze wilde dromen en plannen voor de toekomst. Die beginnen niet met "Er was eens...", maar wel "Als ik ooit eens ...". Het blijft bij sommigen steeds bij een droom. Het is alsof zij een leven leiden waarbij ze hunkeren naar iets dat niet komt. Anderen gaan voor hun droom. Ze lopen een triatlon, springen uit een vliegtuig, starten een eigen zaak of maken de reis waar ze al zo lang van dromen.

Blijf niet wachten tot je droom realiteit wordt. Grijp al je moed bijeen, laat je eventueel omringen door de juiste mensen die je waardevol advies meegeven, denk goed na zodat je geen ongelukken begaat en SPRING !

Misschien is het raak en zijn trots en tevredenheid de medaille die je opgeprikt krijgt. Misschien is de realiteit toch niet wat je ervan verwachtte, maar dan weet je dat tenminste en kan je beginnen aan nieuwe dromen. Ga ervoor, durf te DOEN, ongeacht "wat de mensen denken en zeggen". Jij leeft je leven en jij realiseert je dromen. Het is de succesformule voor een rijk leven.

Het is nu de tijd om te DOEN !


Wil je ook aan de slag om jouw dromen te realiseren, laat je inspireren door www.positiviteit.be of contacteer ons op info@positiviteit.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten